Privatlivspolitik

Persondataloven med tilhørende bekendtgørelser, og The General Data Protection Regulations (GDPR), som omfatter hele EU, har til formål at beskytte og forbedre den registreredes rettigheder. Disse rettigheder omfatter beskyttelse af personoplysninger, beskyttelse mod ulovlig behandling af persondata og beskyttelse mod uhindret overførsel af persondata inden for EU’s grænser. Det skal bemærkes, at GDPR omfatter ikke oplysninger der er offentligt tilgængelige.

Hvem er vi?

FarPay ApS
Applebys Plads 7
1411 København K
Danmark
Hjemmeside: https://www.farpay.io/
CVR nr.: 37295043

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor bliver de indsamlet?

Hvad er Personlige data?

“Personlige data” betyder oplysninger eller brudstykker af oplysninger, der gør det muligt at identificere dig personligt, såsom:

  • Navn og kontaktoplysninger (f.eks. e-mailadresse og telefonnummer)
  • Profiloplysninger (f.eks. brugernavn, profilbillede eller kontooplysninger til sociale medier)
  • Bopælsland
  • Fødselsdato
  • Tekniske oplysninger, f.eks. skærm- eller brugernavn, IP-adresse, browser- og enhedsoplysninger, oplysninger indsamlet ved hjælp af cookies, pixel tags eller anden teknologi, serverlogfiler, app-forbrugsdata og positionsoplysninger.
  • Præferencer (f.eks. forbrugsmønstre, foretrukne betalingsløsninger)
  • Selskabsnavn og -adresse

Hvordan indsamler vi Personlige data, og hvorfor?

Vi indsamler Personlige data på forskellige måder:

Kommentarer

Når besøgende kommenterer på siden, indsamler vi de data som er vist i kommentarformularen, den besøgendes IP-addresse og browserens “bruger agent” for at hjælpe med at fange spam. En anonymiseret streng, genereret fra din e-mail adresse (også benævnt “hash”) kan blive udleveret til Gravatar tjenesten for at se om du bruger den. Gravatar tjenestens privatlivspolitik kan læses her: https://automattic.com/privacy/. Efter at din kommentar er godkendt, bliver dit profilbillede synligt sammen med kommentaren.

Media

Uploader du billeder til siden, skal du undgå at uploade billeder med indlejret placeringsdata (EXIF GPS). Besøgende på siden kan downloade og uddrage mulig placeringsdata fra billederne på siden.

Kontakformular

Ved at udfylde kontaktformularen med dine data, giver du tilladelse til, at siden bruger disse oplysninger til at besvare forespørgsler om oplysninger, tilbud eller enhver anden slags forespørgsler således som tilkendegivet i formularens formål. De persondata der typisk bliver indsamlet er fornavn, efternavn, e-mail adresse og telefonnummer.

Nyhedsbrev

Ved registrering til mail-listen eller til nyhedsbrevet, bliver din e-mail adresse tilføjet listen over de personer der kan modtage e-mail med information af kommerciel eller markedsføringsmæssig natur. Din e-mail kan også blive føjet til denne liste ved registrering på denne hjemmeside, eller efter at du har foretaget et køb. De persondata der typisk bliver indsamlet er fornavn, efternavn og e-mail adresse.

Cookies

Hvis du kommenterer på vores side, tillader du at navn, e-mail adresse og hjemmeside bliver lagret i cookies. Dette er for din bekvemmelighed, så du ikke behøver at udfylde dine oplysninger næste gang du vil efterlade en kommentar. Disse cookies udløber efter et år.

Hvis du har en konto og logger ind, sætter vi en midlertidig cookie, for at fastslå om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data, og bliver kasseret når du lukker browseren.

Når du logger på, vil der også blive genereret flere cookies som opbevarer dine login oplysninger og dine foretrukne skærmindstillinger. Login-cookies udløber efter to dage, og skærmindstillings-cookies udløber efter et år. Vælger du “Husk mig”, så vil du forblive logget ind i to uger. Logger du ud, fjernes alle dine login-cookies.

Hvis du ændrer eller publicerer en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ingen personlige oplysninger, men indeholder kun det ID som den artikel du har udgivet har. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre hjemmesider

Artikler på denne side kan indeholde indlejret indhold (f.eks. Video, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre sider virker præcis som om at den besøgende har besøgt den anden side. Denne side kan indsamle data om dig, bruge cookies, indlejre tredje parts sporing og overvåge dine interaktioner med det indlejrede indhold, såfremt du har en konto og er logget på den side.

Analytics

Google Analytics er en tjeneste til analyse af hjemmesider. Tjenesten udbydes af Google Inc. (“Google”). Google bruger oplysninger der indsamles til at overvåge og analysere brug af denne hjemmeside med henblik på at lave rapporter om aktivitet og dele dem med andre Google tjenester.

Google kan bruge disse oplysninger til at kontekstualisere og personliggøre reklamer på deres eget markedsføringssystem.

Personlig data indsamlet: Cookies og forbrugerdata

Sted for behandling: United States – Privacy Policy – Opt Out. Privacy Shield participant.

Mouseflow

Mouseflow er et webstedsanalyseværktøj, der giver sessionsgenafspilning, heatmaps, tragter, formularanalyse, feedbackkampagner og lignende funktioner/funktionalitet.

Mouseflow kan registrere dine klik, musebevægelser, rulninger, formularudfyldninger (tastetryk) i ikke-ekskluderede felter, oplysninger om besøgte sider og adgang til indhold, tid på webstedet, browser, operativsystem, enhedstype (desktop/tablet/telefon), skærmopløsning, besøgstype (første gang/tilbagevendende), henvisningsadresse, anonym IP-adresse, lokation (by/land), sprog og lignende metadata.

Mouseflow indsamler ingen oplysninger på sider, hvor det ikke er installeret, og det sporer eller indsamler heller ikke oplysninger uden for din webbrowser.


Hvis du gerne vil framelde dig, kan du gøre det på https://mouseflow.com/opt-out


Vil du have en kopi af dine data, foretage en rettelse eller få dem slettet, bedes du kontakte os først eller, som en sekundær mulighed, kontakte Mouseflow på privacy@mouseflow.com

For mere information, se Mouseflow’s fortrolighedspolitik  http://mouseflow.com/privacy/

For mere information om Mouseflow og GDPR, besøg https://mouseflow.com/gdpr/

Intercom

Intercom bruges at servicere kunder igennem en chat klient. Tjenesten udbydes af Intercom Inc. (“Intercom”). Intercom indsamler Geo-lokation, baseret på browserens IP-adresse, hvor det ses fra hvilken Intercom chatten bruges fra. Intercom’s privatlivspolitik er tilgængelig fra: https://www.intercom.com/legal/privacy

Facebook Like-knappen og social widgets (Facebook inc.)

Facebook Like-knappen og social widgets er tjenester der muliggjør interaktion med Facebooks sociale netværk, der udbydes af Facebook Inc.

Personlig data indsamlet: Cookies og forbrugerdata
Sted for behandling: United States – Privacy Policy. Privacy Shield participant.

LinkedIn

FarPay bruger LinkedIn “User match history” cookie, som registrerer besøg til brug af “LinkedIn Feed and Insight Tag”, samt sprog (“Lang”).

Anvendelse af disse cookies er specificeret hos LinkedIn tilgængeligt fra https://www.linkedin.com/legal/l/cookie-table.

Personlig data indsamlet: Cookies og forbrugerdata
Sted for behandling: United States – Privacy Policy. Privacy Shield participant.

Samlinger af privatlivspolitikker, der bruges i FarPay hjemmesiden:

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Når du laver en kommentar, bliver selve kommentaren samt metadata gemt på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende opfølgende kommentarer automatisk heller end de venter i kø på en moderator.

For brugere der registrer på denne hjemmeside (om nogen) gælder, at vi også gemmer de personlige oplysninger som de oplyser i deres profil. Alle brugere kan se, ændre og slette deres personlige oplysninger, til enhver tid (bortset fra at man kan ikke ændre brugernavn). Hjemmesiden administratorer kan også se og ændre disse oplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine oplysninger?
Hvis du har en bruger på denne hjemmeside, eller har lagt kommentarer, så kan du bede om at få exporteret en fil med de personlige oplysninger som vi har om dig, inklusiv den data du har givet os. Du kan også bede om at blive vi skal slette alle personlige oplysninger som vi har om dig. Dette inkluderer ikke oplysninger som vi skal beholde af administrative, juridiske eller sikkerheds årsager.

Dine rettigheder som registreret

Når vi er i besiddelse af eller behandler dine personlige oplysninger, har du til enhver tid de følgende rettigheder:

  • Ret til adgang – Du har ret til at bede om kopi af de oplysninger vi har om dig.
  • Ret til berigtigelse – Du har ret til at bede om at få rettet data om dig der er forkert eller mangelfuld.
  • Ret til at blive glemt – Under visse omstændigheder har du ret til at bede om at de oplysninger vi har om dig bliver slettet.
  • Ret til at begrænse behandling – Under visse omstændigheder har du ret til sætte begrænsninger for hvordan dine oplysninger behandles.
  • Ret til overførelse – Du har ret til at få dine oplysninger overført til en anden organisation.
  • Ret til indsigelse – Du har ret til at modsætte dig visse former for behandling af dine oplysninger, herunder “direct marketing”
  • Ret til indsigelse mod automatisk behandling og profilering – Du har ret til at modsætte dig at dine oplysninger udsættes for automatiseret behandling der bruges til beslutninger om, eller profilering af dig.
  • Kontakt os via kontaktinformationen nedenfor såfremt du ønsker at gøre brug af disse rettigheder.

Hvor sender vi dine oplysninger?

Besøgendes kommentarer kan bliver undersøgt af vores automatiske anti-spam system. Al data bliver opbevaret på servere lokalisere i Storbritannien

Kontakt info:

FarPay ApS
Applebys Plads 7
1411 København K
Danmark
Email: support@farpay.dk
Telefon: (+45) 71 99 33 55